Concurs Mini Curt

Fes el final d'una pel·lícula

FES EL FINAL DE LA TEVA PEL·LÍCULA

El festival Panoràmic us convida a excitar la vostra imaginació i a realitzar un curt -d’un màxim de 120 segons- a partir del fotograma de la pel·lícula La Jetée, de Chris Marker (1962), que trobaràs en aquesta pàgina.

Qui pot participar:
Joves de 16 a 30 anys.

Què has de fer:
A partir de l’escena de la pel·lícula La Jetée (1962) de Chirs Marker -que et mostrem en aquesta pàgina- et proposem que realitzis un curt i donis continuïtat a aquesta escena. Quin seria el teu final de pel·lícula?

Com has de fer-ho:
Fes una gravació d’un mini curt on donis continuïtat a l’escena que adjuntem.

Durada màxima del minicurt:
Ha de tenir una duració màxima de 120 segons.

Formats admesos:
.mp4 i .mov (recomanem còdec H.264)

Mitjans tècnics i continguts:
Total llibertat en la utilització de mitjans tècnics així com pel que fa al muntatge, l’expressió i els recursos artístics i creatius.

Fitxa d’Inscripció
Completeu aquesta fitxa d’inscripció abans d’enviar l’arxiu

Enviament de l’obra:
S’ha d’enviar el mini curt i la fitxa per WeTransfer a l’adreça: concurs@panoramicgranollers.cat

NOTA IMPORTANT: L’arxiu que adjunteu a wetransfer cal que tingiu el vostre nom complet, el mateix amb el qual feu aquesta inscripció. Exemples: Jose_Martinez_Pujol.mov o Maria_Cases_Ferreras.mp4

Per si vols saber l’argument de La Jetée de Chris Marker, et deixem aquí la sinopsi

Després d’una apocalíptica guerra nuclear, el món ha quedat devastat. Un grup de científics del bàndol vencedor arriba a la conclusió que l’única manera de salvar a la humanitat és recurrent als viatges a través del temps: o bé enviar a una persona al passat per demanar ajuda, o al futur per buscar una solució a la situació present. L’elegit per realitzar el viatge a través del temps és un presoner. Història de tall experimental sobre el poder de la memòria, explicada exclusivament a través de fotos fixes, en la qual un home tracta de reconstruir el record de la seva estimada, en temps de la Tercera Guerra Mundial.

DATES

Inici del concurs:
25 de novembre amb la projecció de la pel·lícula La Jetée al festival Panoràmic Granollers.

Data límit per presentar els mini curts:
15 de gener de 2018 a les 24 h

Nota: Si vols veure la pel·lícula La Jetée amb una entrada gratuïta, només cal que ens enviïs un correu electrònic a concurs@panoramicgranollers.cat, fent-nos-ho saber. Podràs accedir a la projecció de forma gratuïta, presentant prèviament el teu Carnet Jove.

JURAT

Format per l’equip de direcció i assessors del festival Panoràmic Granollers.
La decisió del jurat es farà pública durant la segona quinzena de febrer de 2018 a través de les xarxes socials del festival.

 

PREMIS

Premi a la millor proposta
Un curs de fotografia a Grisart + una entrada de tot un any a la Filmoteca de Catalunya.

Se sortejarà entre tots els participants que disposin del Carnet Jove 5 entrades FILMO10 que permeten gaudir de fins a 10 sessions a la Filmoteca de Catalunya.

Escena de La Jetée a partir del qual has de realitzar un final de pel·lícula.

CLÀUSULES

La participació en el present concurs suposa el coneixement i l’acceptació íntegra de les presents bases.

Els participants en el concurs cedeixen sense exclusivitat i amb sentit de divulgació, els drets de reproducció, distribució i comunicació pública dels mini curts. Així mateix, autoritzen que els mini curts es publiquin a les xarxes socials del festival, així com les xarxes socials dels seus col·laboradors i promotors.

No podran aparèixer menors d’edat als mini curts participants. L’incompliment d’aquest punt suposarà l’exclusió del mini curt participant en el concurs.

Les/Els participants es comprometen a tenir en la seva disposició l’autorització de les persones que puguin aparèixer en el vídeo a l’efecte dels seus drets d’imatge. Així mateix seran responsables de posseir tots els drets, llicències i autoritzacions necessàries per desenvolupar el mini curt.

L’ús d’imatges o música haurà d’estar supeditat a les condicions que contempli la seva llicència d’ús particular. Se suggereix l’ús de material publicat sota llicències lliures i el que es troba en domini públic. (Per a participants interessats es recomana consultar Creative Commons i similars.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, les persones participants donen el seu consentiment per al tractament de les dades personals facilitades al festival Panoràmic relacionat amb els tràmits i gestions del concurs.

Els treballs presentats es podran utilitzar, sense cap fi lucratiu ni comercial, i sempre vinculats amb la difusió del festival o del concurs.

L’organització es reserva el dret a no admetre a concurs els mini curts que, segons el seu criteri, no compleixin les condicions tècniques i els requisits exposats en aquestes bases.

color
http://panoramicgranollers.cat/wp-content/themes/carbon/
http://panoramicgranollers.cat/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/usr/home/panoramicgranollers.cat/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
ca