Edición 2019

Ultima Thule

La conquesta de l’espai

El firmament va constituir la primera excusa per a la ficció, per somiar i elucubrar sobre el seu sentit. Aixecar la vista, imaginar l’univers, explorar, fotografiar i filmar aventures en ell, il·lustrant el seu aspecte i els seus confins, els seus habitants i els mons que hi ha, van haver-hi i hauran. En el 50 aniversari de l’arribada de l’home a la lluna, Panoràmic dedica la seva tercera edició a tot el que aquest àrid satèl·lit ha estat capaç d’inspirar en el nostre imaginari, des dels llunàtics als selenites.

La Lluna apadrina poetes i conspiranoics, a conqueridors, animistes i

ingràvids. Astronautes africans? Amazones a la Lluna? Per descomptat, i molt més.

Mai, científics, artistes i entabanadors han compartit tant.

El firmamento constituyó la primera excusa para la ficción, para soñar y elucubrar sobre su sentido. Levantar la vista, imaginar el universo, explorar, fotografiar y filmar aventuras en él, ilustrando su aspecto y sus confines, sus habitantes y los mundos que hay, hubieron y habrán.

En el 50 aniversario de la llegada del hombre a la luna, Panoràmic dedica su tercera edición a cuanto este árido satélite ha sido capaz de inspirar en nuestro imaginario, desde los lunáticos a los selenitas.

La luna apadrina a poetas y conspiranoicos, a conquistadores, animistas e ingrávidos. ¿Astronautas africanos? ¿Amazonas en la luna? Por supuesto, y mucho más. Nunca, científicos, artistas y embaucadores han compartido tanto.

Fechas:
Del 17 al 20 de octubre de 2019

Lugares:
Proyecciones, exposiciones y actividades:
Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers
c. Enric Prat de la Riba, 77
08401 Granollers (Barcelona)

*Entrada libre

color
http://panoramicgranollers.cat/wp-content/themes/carbon/
http://panoramicgranollers.cat/es/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/usr/home/panoramicgranollers.cat/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
es