LLARGMETRATGES

LA PROGRAMACIÓ CINEMATOGRÀFICA HA ESTAT COMISSARIADA PER ANDRÉS HISPANO, MERCÈ ALSINA i FÉLIX PÉREZ-HITA.

Michael Klier [1983]
Durada: 82 min
Horari de la projecció: Divendres 16 d’octubre, a les 21.30h
Espai i entrades: Cinema Edison

És un assaig en forma de vídeo poc convencional que parla sobre la videovigilància a l’espai públic. El vídeo utilitza material documental de càmeres de videovigilància per control remot en carrers, places, centres comercials i espais de trànsit, com aeroports o estacions de tren, així com imatges de bancs, grans magatzems, supermercats i edificis privats. La combinació de diversos metratges en un estil molt realitsta,fa la impressió que es tracta d’un aparell de vigilància central com un subjecte anònim i poderós omnipresent.

Trailer

GAME OVER

Alba Sotorra [2015]
Durada: 78 min
Horari de la projecció: Dissabte 17 d’octubre, a les 21h
Espai i entrades:Cinema Edison

Un jove obsessionat amb els jocs de guerra es converteix en franctirador a l’Afganistan seguint els seus somnis. Però la guerra real l’avorreix. Decepcionat, torna a casa per enfrontar-se a una altra guerra provocada per la crisi espanyola: els seus pares s’han divorciat i estan a punt de perdre la casa familiar. Només quan s’adoni que la realitat no és com a les pel·lícules, serà capaç de fer-se gran.

Trailer

VARDA BY AGNÈS

Agnès Varda [2019]
Durada: 120 min
Horari de la projecció: Dijous 15 d’octubre, a les 20h
Espai i entrades:Cinema Edison

Agnès Varda, en el seu últim film, explica la seva experiència com a cineasta i revela la seva visió personal del que anomenava “escriptura de cinema” en un recorregut únic i fascinant pel seu llegat creatiu.

Un testament cinematogràfic rodó mitjançant el qual pren la darrera paraula per descobrir-nos les inspiracions, les pràctiques de treball i el compromís amb el públic que han guiat la seva obra. Una gran lliçó de cinema.

Trailer

BLOW-UP

Michelangelo Antonioni [1966]
Durada: 111 min
Horari de la projecció: Dimarts 20 d’octubre, a les 20h
Espai i entrades: Cinema Edison

El famós fotògraf de moda, David Hemmings, després de tenir diversos contactes sexuals amb la meitat de models de Londres, es troba amb l’enigmàtica bellesa de Vanessa Redgrave – before running into enigmatic beauty Vanessa Redgrave, que l’únic que vol d’ell és una determinada cinta de pel·lícula.

Trailer