Mercè Soler – ESPIA’M

 

ESPIA’M

Taller dirigit a tots els públics.

Dates: 28 de novembre 2020, de 10 h a 15 h.

Lloc: Espai d’Arts – Sala La Miranda

Ponent: Mercè Soler

Inscripció: rocaumbert.com

La extimitat trapassa la frontera de la intimitat per poder ser mostrada com aparador de la identitat creada. En aquest Taller el nostre material serem nosaltres, els propis participants del taller. La intimitat és aquell racó tancat amb una clau penjada al coll, que aquí compartirem entre nosaltres i també a les xarxes socials. En la primera part ens exposarem donant llum a la nostra intimitat amb tot el que ens identifica i en la segona part ens espiarem els uns als altres per crear una identitat, potser ficcionada, o sorprenentment no. Serem voyeurs. Parlarem d’autores que treballen amb la intimitat com Sophie Calle, Tracy Emin i l’Art confessional.

 

 

MERCÈ SOLER

En Berlin descobreix l’enquadernació i és a la seva volta a Barcelona, després de deu anys, on uneix ofici i concepte. Els seus llibres són transcripcions de tot això no dit. De la incomunicació, del secret, de la interpretació del que creï l’altre, de la impoténcia d’expressar-se i de la identitat que creguem segons el que volem o podem mostrar.
Converses que desemboquen en objectes decapats i gairebé hermètics, deixant un forat perquè entre l’espectador. El tacte i la duresa del paper, del marbre, del vellut o del gel acompanyen a l’espectador fins on es deixin. Per a algunes de les seves peces ha buscat la col·laboració d’altres oficis o disciplines com la pastisseria, el tatuatge, la caça o la micro-biologia.

mercesoler.com

 

*Totes las activitats del Festival estaran subjectes a les normes i recomanacions sanitàries vigents en el moment dels seus desenvolupament.