Panoràmic

Què és Panoràmic

És el festival que explora la relació entre el cinema i la fotografia, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals.

ELS OBJECTIUS

Panoràmic vol fomentar la recerca, la divulgació i la promoció de la fotografia a través del cinema i d’altres disciplines on aquesta hi cohabita.

Crear el context on les noves dinàmiques associades a les produccions fotogràfiques i cinematogràfiques contemporànies tinguin un espai d’exhibició compartit i continuat.

Fer una aposta clara pels nous llenguatges narratius, tant en el camp documental, com en l’experimental o artístic, així com contribuir a visibilitzar els nous artistes.

ART I PATRIMONI

Panoràmic aposta per vincular cinema, fotografia i noves tecnologies a través de l’emblemàtic espai de Roca Umbert.

La singularitat d’aquest complex industrial reconvertit ara en espai d’art i cultura, amb els seus edificis, la seva infraestructura tècnica i la seva immillorable ubicació al territori, el converteixen en l’espai ideal on l’art,  el patrimoni i el públic es relacionen a través dels nous llenguatges audiovisuals.

L'ORIGEN

Panoràmic és una iniciativa d’Albert Gusi i Fidel Balaguer (Grisart), que compta amb la complicitat de Joan Fontcuberta, Jesús Vilamajó, Joana Hurtado, Fèlix Pérez-Hita, Andrés Hispano i Laia Casanova, així com el compromís de l’Ajuntament de Granollers, Roca Umbert. Fàbrica de les Arts, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Lluís Coromina i l’Associació Cultural Cineclub de Granollers.

color
http://panoramicgranollers.cat/wp-content/themes/carbon/
http://panoramicgranollers.cat/
#c1c1c1
style1
paged
Loading posts...
/usr/home/panoramicgranollers.cat/web/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
ca