Claudia Claremi

La Porxada Doc

  Claudia Claremi (Madrid, 1986)

  Graduada en Arts Plàstiques per la Camberwell College of Arts, Londres (2009). Ha participat en programes d’art com La Práctica (San Juan, Puerto Rico, 2015), la càtedra Arte de Conducta (l’Havana, 2008) i Campus (Barcelona, 2011).

  A Madrid, col·labora amb el col·lectiu Elgatoconmoscas i ha organitzat esdeveniments com Verbena, a Matadero; La Flor de Lavapiés, a La Tabacalera, i Reformance: Festival de Performance Reciclada, a el CA2M. Ha estat beneficiària de les ajudes per a la creació Injuve 2015 i els seus projectes artístics s’han mostrat en espais expositius de diversos països, així com en festivals internacionals de cine. Actualment, cursa l’especialitat de Documental a l’Escola Internacional de Cine i TV de San Antonio de los Baños, Cuba (2015-2018).

  Web

  El monte

  El monte és un retrat de la muntanya de Sierra Maestra en què José Manuel explica a la seva néta Malena la seva visió del món a través del coneixement profund dels secrets de la natura. Plantes i persones tenen grans semblances i s’han de respectar. José Manuel espera que Malena hereti el coneixements que ell, al seu torn, va obtenir del pare, i es converteixi en un gran arbre de muntanya.

  HD, color, 13’ (Cuba, 2017)

  Direcció: Claudia Claremi
  Producció: Claudia Claremi
  Fotografia: Claudia Claremi
  Edició: Claudia Claremi
  So directe: María del Mar Rosario
  Correcció de color: Flávio Rebouças
  Edició de so: Nathan Armstrong i Vitor Coroa
  Mescla: María Alejandra Rojas
  Elenc: José Manuel Rodríguez i Malena Santos Rodríguez

  La Porxada Doc és una jornada de projeccions de caràcter documental, així com un espai de trobada i d’intercanvi entre els creadors audiovisuals i el públic.


  Dia:
  divendres 24 de novembre de 2017

  Horari: d’11 a 13 h i de 17 a 18.30 h

  Lloc: Sala Nau B1

   

  Entrada gratuïta

   

   

  Entrada gratuita