David Linuesa

Porxada DOC

  David Linuesa (València, 1983)

  És llicenciat en Comunicació Audiovisual i graduat com a tècnic superior en Fotografia Artística. Ha treballat com a fotògraf, realitzador i editor en l’àmbit del cinema, la televisió, el teatre i la premsa. Ha rebut diverses beques i guardons de fotografia i creació audiovisual. Actualment treballa de manera autònoma com a realitzador audiovisual i fotògraf freelance, i és editor i responsable de la plataforma multimèdia Áqaba Media, per a la qual realitza peces multimèdia a partir de projectes fotogràfics.

  Web

  Cuando apagues la luz

  Cuando apagues la luz constitueix una exploració personal a través del flux emocional que marca la seqüenciació d’imatges fixes que aturen l’instant però dilaten el temps a través d’una repetició en constant conflicte. El projecte se sustenta en una forma de narració situada entre la por a la pèrdua i la necessitat del retrobar-se amb un mateix, un trànsit que presenta semblances amb la manera de confrontar el sentit propi del llenguatge fotogràfic i l’empenta constant de la seqüenciació cinematogràfica.

  Pel·lícula HD (1280 x 720), fotografia + música, 12’

  Fotografies: David Linuesa
  Música: Rafa Ramos Sanía
  Edició: David Linuesa (Áqaba Media)

  La Porxada Doc és una jornada de projeccions de caràcter documental, així com un espai de trobada i d’intercanvi entre els creadors audiovisuals i el públic.

  Dia: divendres 24 de novembre de 2017
  Horari: d’11 a 13 h i de 17 a 18.30 h
  Lloc: Sala Nau B1

  Entrada gratuïta

  0
  0
  color
  http://panoramicgranollers.cat/wp-content/themes/carbon/
  http://panoramicgranollers.cat/
  #c1c1c1
  style1
  paged
  Loading posts...
  /usr/home/panoramicgranollers.cat/web/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  Enter your email here
  off
  off
  ca