Ivan Ferreres

La Porxada Doc

  Ivan Ferreres (Amposta, 1978)

  Estudia fotografia en Grisart Escola Internacional de Fotografia (2010-2013) i s’especialitza en Fotografia Documental i Creació Multimèdia.
  El 2013 aconsegueix la beca de Creació de Projectes, amb Pedro Arroyo com a tutor, i complementa la seva formació amb el curs de postproducció professional.
  Ha exposat la seva obra en DOCfield (2013), Galeria Tagomago (2014), EMBARRAT Festival de Creació Contemporània (2014), Nau Ivanov Barcelona (2014), JEEP Journees Europeens des Ecoles de Photographie (2015), Slideluck Barcelona (2015), SWAB Barcelona (2015) i el 2016 participa en el Festival Mapamundistas.

  Els seus interessos fotogràfics recauen en la representació objectiva del territori, a través d’una imatge topogràfica i documental. Actualment treballa com a coordinador acadèmic de Grisart i desenvolupa diversos projectes personals.

  En silencio

  “Per entendre la vida del meu pare em faria falta escoltar-lo molt més, però ja no solament quan em parla, si no quan m’ensenya les coses sense parlar. No va ser fàcil per a ningú, que als tres anys es quedés sord a causa d’una meningitis mal portada pel doctor del seu poble. El cop dur que això va suposar, va deixar marcada a la seva mare, la meva àvia, per a tota la vida.
  En silencio és un fidel reflex de la vida del meu pare. Sempre envoltat de silenci etern, encara que per ell mai va ser un obstacle insalvable, al contrari, el va fer créixer com a persona i entendre la vida des d’un altre punt de vista.”

  Ivan Ferreres

  HD, 04:45′

  Fotografiia i edició: Ivan Ferreres
  Música: Chris Zabriskie – Undercover Vampire Policeman

  La Porxada Doc és una jornada de projeccions de caràcter documental, així com un espai de trobada i d’intercanvi entre els creadors audiovisuals i el públic.

   

  Dia: divendres 24 de novembre de 2017

  Horari: d’11 a 13 h i de 17 a 18.30 h

  Lloc: Sala Nau B1

   

  Entrada gratuïta