Katia Repina i Luca Aimi

Porxada DOC

  Luca Aimi (Parma, 1980)

  És un fotògraf i artista visual italià establert a Barcelona.
  Centra els seus projectes en l’exploració de les dinàmiques que es generen dins els grups minoritaris, els llocs que habiten i/o la manera com s’hi relacionen. Els seus treballs han estat exposats i publicats en països com Itàlia, França, Portugal, Espanya, el Canadà i Cambotja, entre d’altres. La instal·lació I don’t need to know you es va presentar a la Fundació Corominas de Banyoles.

  Web

  Katia Repina (Moscou, 1988)

  És una fotògrafa i videògrafa documentalista russa. El 2009 es va traslladar a Barcelona, on va estudiar fotoperiodisme i vídeo documental. El 2017 es va mudar a Nova York, on resideix actualment. Treballa en projectes documentals que se centren en històries íntimes i que posen en relleu les qüestions de gènere, identitat i sexualitat.

  Web

  I don’t need to know you

  El nostre món ha canviat. Les formes de trobar-se i citar-se s’han transformat radicalment. Des de fa uns quants anys, han irromput en les nostres vides una sèrie de noves aplicacions mòbils que no només fan més fàcil procurar-se una cita, sinó que ens proporcionen més seguretat. Un nou mitjà que crea la impressió que tot està sota control, que estem protegits, que no hi ha perills. En definitiva, que som menys vulnerables. No obstant això, continua havent-hi persones que no tenen por d’explorar la seva sexualitat sense el suport de la tecnologia, que no temen l’inconegut, que s’atreveixen a practicar el cruising.

  El cruising és una activitat de recerca de trobades sexuals en zones públiques, com ara parcs o boscos. Normalment s’associa a l’àmbit homosexual, però, així i tot, molts dels seus participants tenen un estil de vida heterosexual; estan casats i tenen fills.

  El documental de Luca Aimi i Katia Repina parla de com es generen aquestes trobades, dels perquès de cadascuna, de les emocions, de vergonya, de soledat, de culpa o del fet de trobar la pròpia identitat.

  Vídeo HD (1920 x 1080), 05:54’

  Vídeo/Entrevistes: Luca Aimi & Katia Repina
  Edició: Adrian Kelterborn
  Patrocinador: GrisArt

  La Porxada Doc és una jornada de projeccions de caràcter documental, així com un espai de trobada i d’intercanvi entre els creadors audiovisuals i el públic.


  Dia:
  divendres 24 de novembre de 2017

  Horari: d’11 a 13 h i de 17 a 18.30 h

  Lloc: Sala Nau B1

   

  Entrada gratuïta