0%

LT-FERRAN LEGA

Artista La Tèrmica LAB

  Ferran Lega (Lleida, 1983)

  És artista multidisciplinari i Doctor Cum Laude per la Universitat de Barcelona. Ha exposat en diferents espais d’art, entre els quals cal mencionar Galeria ATM Contemporary (Gijón), Collorida Art gallery (Lisboa), Art Eka (Madrid), Galeria Espaciio 10 (Santiago de Compostela), Museu de Tortosa (Tortosa), Sala d’Art Jove i Fundació Antoni Tàpies (ambdós a Barcelona), i ha participat en esdeveniments artístics com ara Eufònic (Lo Pati, Amposta), Eufònc Urbà (Arts Santa Mònica, Barcelona) i Muestra Internacional de Videoarte Lumínico (Mèxic). Ha format part del grup d’investigació Barcelona: Recerca Art i Creació, de la Universitat de Barcelona, i ha exercit també la docència. Lega ha estat artista resident a CMMAS (morelia) i a Lo Pati (Amposta).

  Web

  Pícnic

  Un projecte d’intervenció específic d’espais arquitectònics residuals, en els quals l’artista influenciat per l’obra i l’univers de ciència ficció del prestigiós cineasta rus Andrei Tarkovsky, aprofita l’atmosfera d’un dels seus mítics films, Stalker -basat en la novel·la dels germans Strugatski-.

  Ferrn Lega, com fa el protagonista del film, traça el seu propi camí i intervé l’espai de Roca Umbert a través del so i la imatge, posant a l’abast del públic un univers sensorial paral·lel, una nova arquitectura visual i sonora desconeguda i inèdita.

  Instal·lació

  Exposició LA TÈRMICA LAB
  Inauguració: dijous 23 de novembre de 2017. A les 17 h
  Visites: dijous 23: de les 16 a les 20 h; divendres 24: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; dissabte 25: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; diumenge 26: de les 11 h a les 14 h.
  A l’edifici de La Tèrmica, Roca Umbert (Granollers)

  Entrada gratuïta