LT-M.MARTÍ FREIXAS/JOAN TISMINETZKY

Artista La Tèrmica LAB

  Miquel Martí Freixas (Barcelona, 1978)

  És programador, crític i professor de cinema a l’escola SCAC, cofundador i editor de Blogs&Docs. En els seus treballs, investiga les expressions audiovisuals amateurs que s’expressen a través d’Internet, i ho fa tant des de la teoria com des de la pràctica.

  Web

  Joan Tisminetzky (Barcelona, 1979)

  És director de fotografia i muntador. Durant més de 10 anys ha treballat en documentals per a la televisió, entre d’altres TV3. Com a director de fotografia, el seu últim treball és el llargmetratge Bajarí, d’Eva Vila (2012), estrenat en diversos festivals i sales comercials.

  Web

  Sedated army crazy mirror

  Internet és un infinit oceà d’imatges. Entre aquestes, la mar de vídeos generats per amateurs a través de petites càmeres o amb el mòbil. La peça Sedated army crazy mirror, de Martí Freixas i Joan Tisminetzky, selecciona de la xarxa imatges de col·lectius d’ultres i hooligans, les agrupa com si es tractés d’un collage d’objets trouvés i ens les mostra sense intervenir-hi ni alterar-ne el contingut, senzillament les encadena una rere l’altra.

  Aquesta és una peça audiovisual que reflexiona i indaga, a partir de petits framents de vídeo apropiats des de l’escriptori de casa per Martí Freixas i Tisminetzky, sobre el comportament gregari de les masses quan aquestes s’aixopluguen sota el paraigua del futbol.

  Muntatge: Joan Tisminetzky
  Arxivo: M. Martí Freixas
  Postproducció de so: Oriol Cuspinera
  Producció: M. Martí Freixas, Joan Tisminetzky

  Vídeo HD – Color i so, 28’ en loop (2014)

  Exposició LA TÈRMICA LAB
  Inauguració: dijous 23 de novembre de 2017. A les 17 h
  Visites: dijous 23: de les 16 a les 20 h; divendres 24: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; dissabte 25: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; diumenge 26: de les 11 h a les 14 h.
  A l’edifici de La Tèrmica, Roca Umbert (Granollers)

  Entrada gratuïta