FESTIVAL DE CINEMA, FOTOGRAFIA I MÉS

PANORÀMIC ONLINE

CONFERÈNCIA RAT.SYSTEMS

A CÀRREC DE L’ARTISTA JULIE FREEMAN I ADRIÀ LÓPEZ-BAUCELLS, INVESTIGADOR DEL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE GRANOLLERS I ESPECIALISTA EN QUIRÒPTERS.
Male
Fondo_cortada

PANORÀMIC ONLINE

CURSET ACCELERAT D’APROPIACIONISME AUDIOVISUAL

A CÀRREC DE FÈLIX PÉREZ-HITA EN CONVERSA AMB L’ARTISTA MARÍA CAÑAS.

EDICIÓ 2021

ONE MINUTE FOREVER 

ERWIN WURM

ROCA UMBERT – DENTS DE SERRA
14 D’OCTUBRE – 14 DE NOVEMBRE 2021
ERWIN_WURM_ONE MINUTE SCULPTURE_cortadajpg
PANORÀMIC TOUR

Panoràmic Tour es la proposta que fa el festival per difondre i promocionar aquelles produccions pròpies que realitza any rere any. El festival té una vocació local, nacional i internacional, que es manté amb el tour i que permet arribar a la resta del territori.

OPEN PANORÀMIC

CONVOCÀTORIA TANCADA

Aquesta convocatòria s’articula com un punt de trobada a partir del qual es genera una xarxa d’interacció entre creadors, programadors i públic.

Aquest espai relacional del Panoràmic és el punt de trobada on els creadors, seleccionats per l’equip del festival, mostraran el seu treball en la secció oficial. Així mateix, una selecció d’agents del món de l’art (comissaris, galeristes, directors de centres d’art o tècnics d’arts visuals d’institucions públiques) intercanviaran opinions amb l’objectiu de promoure i divulgar, si s’escau, les creacions audiovisuals d’aquests artistes a través de les seves xarxes o institucions.

PANORÀMIC KIDS

Panoràmic Kids és una proposta d’activitats familiars i projeccions que fa el festival per als més petits.