POÈTICA DE LA RELACIÓ
NATASHA CHRISTIA

WORKSHOP PROFESSIONAL
ROCA UMBERT – ESPAI D’ARTS
27 DE NOVEMBRE DE 10.30 A 13.30H I DE 15.00 A 19.30H
PREU: 30€

El taller és la prolongació de l’exposició Open Circle, Lived Relation -un espai per trobar-se, reflexionar i assajar relacions i connexions que es deriven del contingut de l’exposició. A partir del cèlebre assaig del poeta i filòsof Édouard Glissant, Poètica de la Relació (1990), i el debat sobre el paper de l’especulació en les pràctiques actuals de la fotografia documental, es crearà un nou atles nou atles especulatiu de conceptes i relats a partir dels llibres presentats a l’exposició. 

SESSIÓ TEÒRICA | 10:30 – 13:30 

La Poètica de la Relació (Édouard Glissant), la incertesa i a l’atzar en la fotografia.

El concepte de rizoma (Gilles Deleuze-Felix Guattari), Atlas Mnemosyne-Warburg, la imatge especulativa / Visita guiada.

SESSIÓ PRÀCTICA | 15:00 – 19:30

Segons el nombre de participants, en grups o de manera individual, s’elaborarà un nou atles especulatiu de conceptes i relats a partir dels llibres de l’exposició.

Programa especialment apte per a fotògraf@s / estudiants de fotografia i artistes, persones, que desenvolupen la seva pràctica o els seus projectes en el camp de l’arxiu.

Material necessari i requisits mínims: un ordinador portàtil amb coneixements bàsics d’un programa d’edició o maquetació: Photoshop, Indesign, Illustrator, Mural, SketchUp o Keynote.

Gabby_Falling11_1080x1080