LLARGMETRATGES

LA PROGRAMACIÓ CINEMATOGRÀFICA HA ESTAT COMISSARIADA PER ANDRÉS HISPANO, MERCÈ ALSINA i FÉLIX PÉREZ-HITA.

DER RIESE

Michael Klier [1983]
Durada: 82 min
Horari de la projecció: Divendres 16 d’octubre, a les 21.30h
Espai i entrades: Cinema Edison

És un assaig en forma de vídeo poc convencional que parla sobre la videovigilància a l’espai públic. El vídeo utilitza material documental de càmeres de videovigilància per control remot en carrers, places, centres comercials i espais de trànsit, com aeroports o estacions de tren, així com imatges de bancs, grans magatzems, supermercats i edificis privats. La combinació de diversos metratges en un estil molt realitsta, fa la impressió que es tracta d’un aparell de vigilància central com un subjecte anònim i poderós omnipresent.

Trailer

GAME OVER

Alba Sotorra [2015]
Durada: 78 min
Horari de la projecció: Dissabte 17 d’octubre, a les 21h
Espai i entrades:Cinema Edison

Un jove obsessionat amb els jocs de guerra es converteix en franctirador a l’Afganistan seguint els seus somnis. Però la guerra real l’avorreix. Decepcionat, torna a casa per enfrontar-se a una altra guerra provocada per la crisi espanyola: els seus pares s’han divorciat i estan a punt de perdre la casa familiar. Només quan s’adoni que la realitat no és com a les pel·lícules, serà capaç de fer-se gran.

Trailer

VARDA BY AGNÈS

Agnès Varda [2019]
Durada: 120 min
Horari de la projecció: Dijous 15 d’octubre, a les 20h
Espai i entrades: Cinema Edison

Agnès Varda, en el seu últim film, explica la seva experiència com a cineasta i revela la seva visió personal del que anomenava “escriptura de cinema” en un recorregut únic i fascinant pel seu llegat creatiu.

Un testament cinematogràfic rodó mitjançant el qual pren la darrera paraula per descobrir-nos les inspiracions, les pràctiques de treball i el compromís amb el públic que han guiat la seva obra. Una gran lliçó de cinema.

Trailer

BLOW-UP

Michelangelo Antonioni [1966]
Durada: 111 min
Horari de la projecció: Dimarts 20 d’octubre, a les 20h
Espai i entrades: Cinema Edison

El famós fotògraf de moda, David Hemmings, després de tenir diversos contactes sexuals amb la meitat de models de Londres, es troba amb l’enigmàtica bellesa de Vanessa Redgrave que l’únic que vol d’ell és una determinada cinta de pel·lícula. 

Trailer