Mercè Soler – ¿QUIEN QUIERE A SOPHIE?

 

¿QUIEN QUIERE A SOPHIE?

El taller serà només online i podeu seguir-lo amb la plataforma ZOOM. 

https://zoom.us/j/91643153912?pwd=OERBaFhWL0FSYVdYMDZJenpacHRiUT09

ID de reunión: 916 4315 3912
Código de acceso: 273422

Dates: 28 de novembre 2020, de 10 h a 15 h.

Hi ha previst fer un Workshop el 28 de novembre amb la Mercè Soler per fer un projecte-llibre amb el tema del qual estem parlant enguany: l’Extimitat.

El Workshop al passar a format virtual, també s’obre a molts més participants. Alhora, canvia el programa previst per una acció a la que et pots sumar al llarg de les 2 següents setmanes i que acabarà en format llibre-hermètic.
El projecte pretén contactar amb seguidors de l’artista Sophie Calle i fer-ne una peça especial per a ella. “Quien quiere a Sophie” és un recull de petites accions enregistrades des de casa i enviar les fotografies+textos a la Mercè Soler fins al dia previst del Workshop. Aquell dia, els que vulgueu, farem un visionat del material rebut. Amb aquest objecte es pretén fer arribar, a part de la nostra admiració, també una part de la nostra intimitat a la més gran artista d’aquesta matèria.

Si hi vols participar escriu a info@mercesoler.com i rebràs les instruccions per participar al projecte.

MERCÈ SOLER

En Berlin descobreix l’enquadernació i és a la seva volta a Barcelona, després de deu anys, on uneix ofici i concepte. Els seus llibres són transcripcions de tot això no dit. De la incomunicació, del secret, de la interpretació del que creï l’altre, de la impoténcia d’expressar-se i de la identitat que creguem segons el que volem o podem mostrar.
Converses que desemboquen en objectes decapats i gairebé hermètics, deixant un forat perquè entre l’espectador. El tacte i la duresa del paper, del marbre, del vellut o del gel acompanyen a l’espectador fins on es deixin. Per a algunes de les seves peces ha buscat la col·laboració d’altres oficis o disciplines com la pastisseria, el tatuatge, la caça o la micro-biologia.

mercesoler.com

 

*Totes las activitats del Festival estaran subjectes a les normes i recomanacions sanitàries vigents en el moment dels seus desenvolupament.