PANORAMIC KIDS – CURTMETRATGES

Dates: Del 15 d’octubre al 18 de novembre 2020
Horaris: Dijous 15/10 – de 18 a 20h
Divendres 16/10 – de 18 a 20h
Dissabte 17/10  – de 11 a 14h i de 17 a 21h
Diumege 18/10 – de 11 a 14 h i de 17 a 21h
Lloc: Sala d’Actes – Biblioteca de Roca Umbert

Per participar a alguna d’aquestes activitats és necessària inscripció prèvia.

Inscriu-te aquí:

LA PROGRAMACIÓ CINEMATOGRÀFICA HA ESTAT COMISSARIADA PER ANDRÉS HISPANO, MERCÈ ALSINA i FÉLIX PÉREZ-HITA.

HIKIKOMORI

Jonathan Harris [2008]
Durada: 4 min

“Hikikomori” és una condició social que predomina al Japó, en què els joves, incapaços de fer front a les pressions socials i acadèmiques, es tanquen a les seves habitacions durant mesos o fins i tot anys. Yasuo Yamamoto no ha sortit a l’exterior durant gairebé un any. Malgrat que el seu estat empitjora, hi ha algú que encara el cuida.

TIO TOMÁS

Regina Pessoa [2019]
Durada: 13 min

Regina Pessoa fa un un homenatge al seu oncle Tómas, un home humil amb una vida senzilla i anònima, a partir dels seus records personals i les seves memòries visuals. L’obra és el reconeixement de l’autora al fet que no cal ser algú per arribar a ser algú excepcional en la vida d’una persona.

 

THE FLY

Ferenc Rofusz [1981]
Durada: 3 min

La pel·lícula narra la història d’una mosca que cau en un gran jardí un dia de tardor. La mosca fuig perquè l’habitant de la casa vol colpejar-la. Durant els pocs minuts de la història, l’espectador veu el món a través dels ulls de la mosca, descrivint-lo des del punt de vista de l’insecte, fins que l’habitant de la casa la colpeja i el brunzit s’acaba de sobte.

HOW TO KISS

Bill Plympton [1988]
Durada: 6 min

 

A partir de la demostració d’una parella, el narrador fa servir cites, exemples i consells pràctica per ajudar a l’espectador a assolir l’èxit en l’art del petó.

YOUR FACE

Bill Plympton [1987]
Durada: 3 min

L’obra, nominada al Premi de l’Acadèmia de 1988, és la pel·lícula que va marcar l’estil i l’inici de la carrera de Bill Plympton. És un dels curtmetratges més exitosos que s’ha fet mai i encara es projecta a tot el món. Quan un crooner de segon nivell canta sobre la bellesa del rostre de la seva amant, la seva pròpia cara experimenta una metamorfosi cap una forma del tot surrealista. La música va ser escrita i cantada per Maureen McElheron.