CURTMETRATGES

CINEMA EDISON GRANOLLERS
24 D’OCTUBRE I 14 DE NOVEMBRE A LES 18H

YANKALE

GIL ALKABETZ [1995]

La pel·lícula investiga el cas de Jakob L. (Yankale), un empleat, que un dia no arriba a treballar. Durant la pel·lícula coneixem més sobre la seva vida, sobre la seva infància i sobretot sobre la seva relació amb la seva mare opressiva.

 

RUBICON

GIL ALKABETZ [1997]

Una solució a la clàssica endevinalla: com es pot travessar un riu amb un llop, una ovella i una col?

Screen Shot 2021-10-04 at 14.09.53

JEU

GEORGES SCHWIZGEBEL [2006]

En aquest curt animat, l’espectador se situa en un paisatge l’escenari del qual es transforma i muta constantment i el món atropellat evoca el caos de la vida moderna.

Screen Shot 2021-10-04 at 14.15.58

FURNITURE POETRY

PAUL BUSCH [1999]

“Què m’impedeix suposar que aquesta taula desapareix o canvia de forma quan ningú l’està observant i després, quan algú la mira de nou, torna a canviar? Però un té ganes de dir: qui suposarà tal cosa? ”(Wittgenstein – On Certainty 1949-51). El cineasta accepta el desafiament del filòsof i canvia no sols una taula, sinó també cadires, sabates, gerres, teteras i gairebé tot el que hi ha a la seva casa.

TALLERS FAMILIARS

TALLER FAMILIAR PARAL·LEL A L’EXPOSICIÓ ONE MINUTE FOREVER

17 D’OCTUBRE A LES 11.00H

ROCA UMBERT – DENTS DE SERRA

En aquest taller explorarem la frontera entre l’escultura i l’espectador, a través d’atmosferes i espais futuristes relacionats amb la identitat cultural i la ficció. Construirem atmosferes domèstiques amb materials reciclats, abordant en aquest procés creatiu i participatiu la incorporació efímera del propi cos en relació amb aquests espais i objectes.

TALLER FAMILIAR PARAL·LEL A L’EXPOSICIÓ
IMAGINACIÓ ESPECULATIVA: EL LLEGAT AFROFUTURISTA

21 DE NOVEMBRE A LES 11.00H

ROCA UMBERT – DENTS DE SERRA

En aquest taller explorarem de manera especulativa atmosferes i espais futuristes relacionats amb la identitat cultural i la ficció. A través de la instal·lació construirem atmosferes cinematogràfiques amb materials reciclats, abordarem en aquest procés creatiu temes de gènere, igualtat de drets, tecnologia i canvi climàtic, reptes que enfronten les generacions del present i del futur.

SORTIDA FAMILIAR AL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE

23 D’OCTUBRE

Més info i inscripcions a www.mcng.cat

Sortida a la natura per descobrir i conèixer els animals i els programes de seguiment en el  marc del grup de recerca de Biodiversitat i Bioindicadors (BiBIO). Farem una aproximació familiar al món dels ratolins i d’altres petits mamífers del bosc com els talpons o les musaranyes.

Screen Shot 2021-10-04 at 15.09.42

LA INCERTESA I L’ATZAR EN EL COLLEGE

20 DE NOVEMBRE DE 17.30 A 19H

ROCA UMBERT – BIBLIOTECA

Laboratori de lletres i imatge a càrrec de Teresa Rubio. (+5 anys)
Més info i inscripcions a granollers.cat

A partir d’exercicis fortuïts i diferents materials, experimentarem tot un mon de possibilitats que amaga la tècnica del collage. Jugarem amb l’atzar o les restriccions per explorar imatges i paraules que es combinaran de manera insospitada i aleatòria. Impossible saber que passarà! Veniu a descobrir-ho!

Screen Shot 2021-10-04 at 15.12.23

PARAULES QUE SÓN IMATGES. FOTOGRAFIA I POESIA

6 DE NOVEMBRE DE 17.30 A 19H

ROCA UMBERT – BIBLIOTECA

Laboratori de llibre d’artista a càrrec de Clicme (+8 anys)
Més info i inscripcions a granollers.cat

A partir de textos poètics que giren al voltant del concepte d’incertesa, els participants exploraran Roca Umbert per fotografiar espais i situacions que puguin il·lustar-los.  (Cal portar qualsevol tipus de càmera digital.)