Jorge Furtado

Curtmetratges Film Still

  La isla de las flores
  Jorge Furtado (Brasil, 1959)

  Ilha das Flores és una crítica al consumisme i al món capitalista més salvatge.

  Jorge Furtado és un cineasta brasiler de formació parcialment autodidacta, va cursar medicina, psicologia, periodisme i arts plàstics, estudis que no va finalitzar. Després de treballar a la televisió als vuitanta, va crear la productora Luz Producciones i va realitzar els seus dos primers curtmetratges. El 1987 va ser un dels fundadors de la Casa de Cine de Porto Alegre. Entre les seves obres, destaca Ilha das Flores, que va rebre nombrosos premis nacionals i internacionals, entre els quals el de millor curtmetratge al Festival de Berlín. També ha realitzat dos llargmetratges, Houve uma vez dois verões (2002) i O homem que copiava (2003), tots dos guanyadors de premis nacionals.

  Durada: 13′

  Ilha das Flores (Brasil, 1989)
  Direcció i guió: Jorge Furtado
  Música: Geraldo Flach
  Repartiment: Luciane Azevedo Júlia Barth Paulo José Gosei Kitajima Ciça Reckziegel Irene Schmidt Takehiro Suzuki Douglas Traini
  Producció: Nora Goulart, Monica Schmiedt

  Curtmetratges Film still

  Lloc: Sala La Miranda (Espai d’Arts de Roca Umbert Fàbrica de les Arts)
  Horaris:
  23 de novembre: de 16 a 20 h
  24 de novembre: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h
  25 de novembre: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h

  Entrada gratuïta

  • La programació de curtmetrarges ha estat dissenyada per Andrés Hispano (realitzador audiovisual, comissari i articulista), Joana Hurtado (crítica d’art i cinema i comissària d’exposicions) i Fèlix Pérez-Hita (realitzador, guionista i editor).