PROGRAMA 2021

La proposta educativa del Panoràmic es concep com un apropament actiu als continguts de les exposicions a través de la creació d’un seguit d’itineraris educatius, que es plantegen a partir de les exposicions que es poden veure al festival i de dispositius pedagògics concrets per a algunes de les exposicions seleccionades prèviament pel seu contingut educatiu. Aquesta edició comença també amb una jornada inicial adreçada a professionals per compartir continguts de dinamització i parlar sobre les propostes artístiques del festival. Ja us podeu inscriure a les activitats!

 

 

JORNADA
INICIAL
ADREÇADA A
PROFESSIONALS
©Weronika Gęśicka

La jornada presenta la proposta educativa, amb tots els recursos i eines de dinamització a l’abast dels participants per part de l’equip Panoràmic Educació. Així mateix, l’equip assessor del Panoràmic, format per Mercè Alsina, Andrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita, explicarà la selecció de continguts d’aquesta edició i es podran posar en comú amb els participants a la sessió.

Format: virtual 

Durada i data:

Durada i data: 1:30h.
Opció 1: Dillunys 27 de setembre a les 11h
Opció 2: Dimarts 28 de setembre a les 18:30h
ITINERARIS
PANORÀMIC
PER LES EXPOSICIONS
A GRANOLLERS
©Rosana Antolí

Els itineraris són guies que plantegen un circuit autònom per les diverses exposicions i projeccions de la ciutat de Granollers i que donen eines per a la comprensió, el diàleg i la interacció amb cada una d’elles. Els itineraris posen en relació imatge, continguts educatius i comunitat. Permeten seguir un relat i proposen una petita acció al llarg de tot el recorregut, que perdurarà mentre duri el festival. 

Format: Els itineraris es podran seguir a la web. Es podrà optar a visita acompanyada (amb cost addicional). 

DISPOSITIUS
PEDAGÒGICS
©C.J. Obasi

Els dispositius pedagògics aprofundeixen en una de les exposicions del festival, prèviament seleccionada, i proposen un procés de descoberta, estimulació i acció sobre la proposta en concret, que es pot realitzar prèviament a l’aula abans de la visita al festival i també després. Les exposicions amb dispositiu pedagògic són “Imaginació especulativa: el llegat afrofuturista” (GRN), “Reacció en Cadena” (BCN) i “Panoràmic Review: Carles Barba i outsider art” (GRN).

Format: El dispositius es podran seguir a la web. Ofereixen recursos i abans i després de la visita al festival.