Programa educatiu 2018

Propostes educatives pels centres de secundària

Què és el festival PANORÀMIC

És el festival que explora la relació entre el cinema i la fotografia, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. El fil temàtic de l’edició d’enguany és l’any “68” i la noció de “revolució.

Tindrà lloc a Granollers del 27 al 30 de setembre de 2018.

Itineraris educatius

El festival posa a disposició dels centres de secundària i altres centres especialitzats en art les seves instal·lacions, per tal que el seu contingut arribi a formar part del procés educatiu dels alumnes. Es tracta que els alumnes puguin viure un experiència de contacte directe amb el cinema i la fotografia.

Organitza:
L’associació L’Eixida

logo eixida copia

Itineraris ESO i Batxillerat (E I B)
Dijous 27 de setembre de 2018

Pels alumnes d’ESO (A) i Batxillerat (B) hem preparat una jornada amb dos moments diferents. En primer lloc, hi haurà una proposta d’estimulació amb la descoberta i debats entorn de la selecció de curtmetratges i exposicions. El segon moment és el de l’acció: es proposen dos tallers on els alumnes puguin crear obres que expressin allò que el festival ha provocat en ells.

Itineraris Batxillerat i estudis artístics (A)
Divendres 28 de setembre de 2018

Pels alumnes del Batxillerat o estudis artístics es proposa la realització d’una micro-residència en la qual els estudiants formaran equips creatius i entraran en contacte amb els continguts que ofereix el festival creant una “obra” (un vídeo, un text, un conjunt de fotos, dibuixos, un curtmetratge, etc.) que faci emergir el diàleg que han tingut amb el festival.

Tant els curtmetratges com les exposicions estaran a disposició dels grups de treball de manera ininterrompuda, i hi hauran moments programats en els quals la direcció del festival, els artistes exposats i l’equip educatiu, rebran els alumnes per estimular la reflexió, tant en els aspectes relatius a les tècniques com en el dels continguts.