Tallers Familiars

 

LA BAMBINA DI VETRO

 LABORATORI DE LLETRES I IMATGES

Dates: Dissabte 21 de novembre a les 17.30h.
Lloc: Granollers – Roca Umbert – Biblioteca.
Per a famílies amb infants de +5 anys. Aforament limitat.
Inscripció: Activitat amb inscripcions prèvia a www.rocaumbert.cat.

L’any 1962 Gianni Rodari va escriure un conte protagonitzat per un nen de vidre: Giacomo di Cristallo. La il·lustradora Beatrice Alemagna, fent-li un homenatge al gran mestre italià, va escriure La bambina di vetro.

Com seria l’experiència de tenir un cos de vidre? Ens aproparem al concepte d’Extimitat, de les fronteres entre allò públic i privat, tot llegint Rodari i Alemagna, experimentant amb la fragilitat de ser transparents

LA INTIMITAT DEL MÓN ANIMAL

Dates: Dissabte 17 d’octubre a les 18h, Diumenge 18 d’octubre a les 12h.
Preu: 3 euros.
Lloc: Museu de Ciències Naturals de Granollers.
Inscripció: Activitat amb inscripcions prèvia a museugranollersciencies.org

El taller té previst aproximar-nos a les intimitats del món animal a través de diverses webcams instal·lades al pai- sat- ge. Les imatges d’aquestes càmeres ens permetran des- cobrir els caus i nius de diversos animals, i observar en temps real qui hi viu, com viuen, què mengen, on dormen i el seu dia a dia. A més a més, des del museu us donarem els enllaços per tal que des de casa, també pugueu seguir el seu creixement i la seva quotidianitat.

 

 

PÚBLIC, PRIVAT, SECRET

Dates: Diumenge 25 d’octubre de 2020, a les 11h.
Lloc: Granollers – Roca Umbert – Espai d’Arts, Sala Zero.
Programa d’activitats familiars “SPIRT” de cultura visual, físic i virtual. Per a famílies amb infants de 6 a 10 anys. Aforament limitat.
Inscripció: Activitat amb inscripcions prèvia a www.rocaumbert.cat

L’ús intensiu de les xarxes i la necessitat d’explicar la intimitat fa que perdi el caràcter de privat per esdevenir un assumpte públic. Treballarem en família que entenem per intimitat i quins límits establim arran d’aquestes reflexions.

Aquesta activitat es complementarà amb material pedagògic que trobareu a Instagram @spirit_exploracionmasquevisual.

A càrrec de Nataly Prada.

REFLEXA’T, RETRATA’T

Dates: Dissabte 24 d’octubre 2020, de 17.30h a 19 h.
Lloc: Roca Umbert – Biblioteca.
Requeriments: Cal portar qualsevol tipus de càmera digital.
Inscripció:
Activitat amb inscripcions prèvia a partir del 17 d’octubre, a les 15.30 h, a la biblioteca i a granollers.cat/inscripcionsbiblioteques

Activitat de narrativa fotogràfica on a través del retrat reflectit en mirall, vidres… Confeccionarem una petita narració amb imatges per explicar qui som i on ens trobem.

A càrrec de ClicMe.

*Totes las activitats del Festival estaran subjectes a les normes i recomanacions sanitàries vigents en el moment dels seus desenvolupament.