Transelenita

Projecte site specific proposat per Antúnez, fundador de la Fura dels Baus, i un dels artistes més influents en l’art vinculat a la performance mecatrònica, la instal.lació robòtica i les tecnologies digitals.

L’abril del 2003 Antúnez va tenir l’oportunitat de realitzar 25 paràboles en el marc de 2 vols parabòlics que es varen realitzar a la ciutat de les Estrelles, a 50 km de Moscou, Rússia. Un programa recolzat per Arts Catalyst de Londres en el que convidava a diferents artistes a experimentar la gravetat zero.

A partir d’aquesta experiència va sorgir el projecte de Transpèrmia on es pot veure  l’interès d’Antúnez per construir relats a partir de viatges mítics. Aquesta mostra ens proposa un viatge on es podran veure diversos audiovisuals en format d’instal·lació interactiva, realitzats per Antúnez al llarg de la seva trajectòria com Selenita (2015), Transpermia (2003/2004), Tantal (2004) o HIPNOTOC. (1998/2008) i d’altres produïts pel festival Panoràmic Granollers.

Marcel.lí Antúnez

Espai La Tèrmica de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Aquesta exposició romandrà oberta fins al 27 d’octubre en horari de dilluns a dissabte de 18h a 20 h i diumenge d’11 a 13 h

El dissabte 19 d’octubre de 12 A 13h Marcel·lí Antunez farà una visita guiada per la exposició