ERWIN WURM
ONE MINUTE FOREVER

ROCA UMBERT – DENTS DE SERRA
14 D’OCTUBRE – 14 DE NOVEMBRE 2021

Hi ha poques obres artístiques que expressin tan bé la necessitat de reinventar la nostra relació amb la realitat com ho fan les “One Minute Sculptures” de l’artista austríac Erwin Wurm (1954).

Les escultures, protagonitzades pels visitants, prenen forma de fotografia, vídeo o instal·lació i estableixen relacions improbables entre persones i objectes amb postures impossibles de sostenir durant molt temps. L’accident s’anuncia així com una nova línia divisòria entre el bell i el sinistre.

En paral·lel a aquestes situacions, modestes en escala i d’estètica domèstica, Wurm ha realitzat treballs a partir de modificacions espectaculars de vehicles i edificis. Al llarg de la seva obra, l’humor surreal, i fins i tot irreverent, adopta un necessari caràcter instructiu: si us plau, proveu de fer això a casa.

EXPOSICIÓ COMISSARADA PER ANDRÉS HISPANO

ACTIVITATS

15 d’octubre a les 18.30h – Visita guiada amb l’artista Erwin Wurm i Andrés Hispano  (inscripció prèvia)

15 d’octubre a les 19.30h a Espai d’Arts (Sala La Miranda) Roca Umbert Fàbrica de les Arts – Cinefòrum d’Erwin Wurm, The artist who swallowed the world (2007) de Laurin Merz. 
(inscripció prèvia)

16 d’octubre a les 18.30h a Dents de Serra – Roca Umbert Fàbrica de les ArtsPerformance a càrrec de Gerard Vilardaga i Iris Hinojosa. Cicle comissariat per TPK Centre d’art contemporani. 
(inscripció prèvia)

6 de novembre  a les 18.30h a Dents de Serra – Roca Umbert Fàbrica de les Arts – Performance a càrrec del Col·lectiu de Dansa Integrada Liant la troca. Cicle comissariat per TPK Centre d’art contemporani. 
(inscripció prèvia)

 

ERWIN_WURM_ONE MINUTE SCULPTURE_cortadajpg