Inscripció

“Benvinguts i benvingudes, 

 

Aquest és un espai d’inscripció reservat al professorat amb alumnes de 4t d’ESO i Batxillerats

Els dispositius s’organitzen, en funció de l’exposició escollida, en dos itineraris diferenciats:  Itinerari Xarxes i intimitat en exposició: Time On Quaaludes and red Wine i Itinerari Cos, transformació i reivindicació: L’altre ubic. Migracions del cos fragmentat. 

Dins de cada itinerari hi ha diversos materials audiovisuals, gràfics i propostes de treball que guien la sessió a l’aula dels joves creadors i que estan a disposició tant de l’alumnat com del professorat. Són vídeos amb els referents de l’equip educatiu, diferents imatges de les exposicions, entrevistes amb l’artista/comissària de l’exposició i vídeos d’especialistes sobre les temàtiques que es tracten. També hi ha guies pdf descarregables i altres eines per garantir un bon desenvolupament de l’activitat fora dels límits del festival. 

Els centres es podran inscriure a un itinerari o a tots dos, en funció de les seves necessitats i interessos. També podran accedir, en la mesura del possible, a una visita guiada al festival, durant el temps que hi hagi exposicions i seguint les mesures de seguretat i sanitàries establertes, i/o a una conversa amb alguns artistes. 

Abans de fer la inscripció podeu consultar tota la informació a la “Guia de la proposta educativa” .

INSCRIPCIONS TANCADES. 

Estem treballant per poder fer arribar les exposicions i els itineraris del Dispositiu Pedagògic Virtual a la resta del territori.

Si us interessa la proposta, apunteu-vos aquí: