NATASHA CHRISTIA

Comissària, escriptora, i docent no afiliada amb seu a Barcelona. Complementa la seva activitat com a consultora de col·leccions i com a marxant especialitzada en fotografia i fotolibros.

La seva recerca se centra en l’exploració i la reinvenció dels relats dominants per mitjà d’una lectura nova de les col·leccions arxivístiques, de la intersecció de fotografia, cinema i fotolibros, i del diàleg entre la fotografia d’avantguarda del segle XX i les manifestacions contemporànies etiquetades com a “postfotografia”.

Va ser la directora artística de la quarta edició de DocField de Fotografia Documental de Barcelona, que es va llançar sota el tema “Europe: Lost in Traslation”.

Entre els seus projectes de comissariat més recents destaquen: Lukas Birk: Sammlung bis jetzt” (Galarie Hollenstein, Lustenau Austràlia, 2018), “The Family of No Man” (co-comissariat amb Brad Feuerhelm, Cosmos Arles Books 2018), i “You Llauri What You Eat” (Krakow Photomonth 2019).

Christia contribueix regularment en assajos per a publicacions internacionals i artistes. En 2019, va editar juntament amb Lukas Birk (Fraglich Publishing) Gülistan (guanyador de PHotoEspaña Premi al Millor Fotolibro 2021, categoria internacional).

 

natashachristia.com

Natasha