OPEN PANORÀMIC 2021

L’Open Panoràmic és una convocatòria per participar al festival destinada a tothom. Aquesta convocatòria s’articula com un punt de trobada a partir del qual es genera una xarxa d’interacció entre creadors, programadors i públic. Es van rebre més d’un centenar de projectes d’arreu del món dels quals es van seleccionar dotze. Els projectes seleccionats seran exhibits en els festivals col·laboradors del Panoràmic durant l’edició de 2021.

Els creadors seleccionats per l’equip del festival mostraran el seu treball en obert al públic i a diversos agents del món de l’art (comissaris, galeristes, directors de centres d’art o tècnics d’arts visuals d’institucions públiques). Intercanviaran opinions i projectes amb l’objectiu de promoure i divulgar, si s’escau, les creacions audiovisuals d’aquests artistes a través de les seves xarxes o institucions culturals.

Els  artistes escollits en aquesta edició són Enric Maurí i Nathalie Rey (Catalunya i França), Albert Gironès i Anna Vilamú Bosch (Catalunya), Juan Carlos García-Sampedro (Espanya), Vicenç Vidal (Catalunya), Èrick Suárez (Colòmbia – Catalunya), Ullic Narducci (Itàlia),  Lisa Fonderfick (França), Florence Girardeau (França), Ricardo Muñoz (Colòmbia), Vanessa Pey (Catalunya).

 

Si vols ser visionador inscriu-te aquí:

 

Un inganno tira l'altro, 2019

Albert Gironès i Anna Vilamú Bosch

What it is and what it could be, 2018

Èrick Suárez

La pedra filosofal, 2021

Enric Maurí i Nathalie Rey

State of inquietude, 2020

Vanessa Pey

Le dernier rayon de l'Été, 2019

Lisa Fonderfick

Delta, 2019

Florence Girardeau

Pensée de nuit, 2019

Ullic Narducci

Rogamos disculpen las molestias, 2021

Juan Carlos García-Sampedro

Delta, 2021

Vicenç Vidal

Muerte de un fantasma, 2020

Ricardo Muñoz