#PANORAMICFROMHOME

CONVOCATÒRIA TANCADA

Els seleccionats són:
Carla Bark
Adrià Romero
Andrea Tejeda
Daniela Olave
Francesca Ceccotti
Jean-Matthieu Gossellin
Jean Luis Sanz Herruzo
Maria Doce Capeáns
Maria Paton
Mariana Medeiros
Rita Isabel Soares
Gema Polanco
Lluís Agea
Enric Sirera

Marina Gomà
Carla Oset
Nuria Rosello Vidal
Leticia Zica
Emili Argemí
Carlos Llonch Molina
Irina Gual González
Emma Navarro
David Morella
Paloma Bercovich
Juan José Todolí Signes
Shivkumar KV
Helena Travesset
Rosa Alonso Garcia
Belen Atienza Molina

 

 

Aqui els horaris de projecció de les fotos guanyadores.

En la seva quarta edició, el festival Panoràmic se centra i indaga sobre el concepte de Extimitat, sobre les intimitats públiques i publicades, d’allò secret, privat i amagat a la imatge mostrada, descoberta i pública.

Aquest moment històric, d’alarma social i aïllament sembla transformar-se, gràcies a l’ús de les noves tecnologies i xarxes socials, en un moment de pura extimitat on l’interior es torna exterior. On l’ús d’Internet estén els límits de la privacitat i els usuaris comparteixen les seves vides, diluint de dins cap a fora les fronteres entre el públic i el privat. Assistim, en altres paraules, a una intimitat compartida, a un voyeurisme col·lectiu, a una estètica a la recerca de l’aspecte més revelador, indiscret, exhibicionista.

En el cinema i en la fotografia, molts han estat els creadors que han transformat el seu entorn i intimitat en un motiu visual, en un diari compartit, en un missatge cap a fora. Des dels pioners com Duchamp, JH Lartigue o Saul Leiter fins Sally Mann, Nan Goldin, Alfred Hitchcock, Michelangelo Antonioni o Wim Wenders, per citar només alguns.

Atenció, artistes de tot el món: Panoràmic us convida a participar a una convocatòria molt indiscreta … a imaginar, crear, documentar i elaborar imatges o testimonis de la vostra intimitat, dels vostres espais personals, del vostre interior, al llarg d’aquest període d’aïllament imposat.

Condicions de participació
Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys.

Cada participant podrà presentar tantes imatges com vulgui.

Les imatges han d’haver estat realitzades dins els límits temporals i espaials del confinament actual, amb motiu del brot de Coronavirus.

Enviament i termini de recepció de projectes
Els participants podran participar des de qualsevol de les següents opcions:

a) Publicar la fotografia a Facebook i etiquetar el festival: @panoramicfestival

La fotografia ha d’incloure el hastag: #panoramicfromhome

b) Publicar la fotografia a Instagram i etiquetar el festival
www.instagram.com/panoramicfestival/

La fotografia ha d’incloure el hastag: #panoramicfromhome

c) enviar-nos una imatge a través d’aquest formulari, tenint en compte les següents especificacions: format JPG, si pot ser amb 3200 px de costat llarg, qualitat 12, resolució 300 ppp i han d’estar nomenades de la següent manera: cognom_nom.jpg Nota: si l’artefacte des del qual es fa el registre no permet aquestes qualitats, no et preocupis i ens ho envies igualment.

Data límit per participar a la convocatòria
Els participants podran participar durant el període de confinament al seu país.

Premis
El Jurat seleccionarà unes fotografies per mostrar al festival i s’exposaran a Roca Umbert – Fàbrica de les Arts durant els dies inaugurals. La producció és a càrrec de festival, respectant l’autoria.

Entre els seleccionats, el Jurat sortejarà 5 exemplars signats del llibre Prosopagnosia de Joan Fontcuberta i Pilar Rosado.

El festival no es fa càrrec de les despeses d’enviament del llibre fora de l’estat espanyol.

Jurat
El Jurat estarà constituït per l’equip del festival.
El dictamen del jurat serà inapel·lable.

Comunicació dels seleccionats
Els noms dels seleccionats seran publicats a la web del festival i a través de les seves xarxes socials.

Cessió de drets i exempció de responsabilitat
Les fotografies que participin en aquesta convocatòria s’utilitzaran per part de Panoràmic per comunicar els projectes guanyadors, així com als seus autors. Els participants autoritzen expressament a Festival Panoràmic, en la seva qualitat d’organitzador i promotor d’aquest premi perquè, amb l’exclusiva finalitat de promocionar i divulgar, pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament, en i per qualsevol mitjà, les imatges presentades, en el àmbit nacional i internacional.

Els participants es responsabilitzen davant de Panoràmic de totes les càrregues que pogués comportar la utilització o divulgació de les seves imatges i de les que puguin derivar qualsevol tipus d’accions, reclamacions o conflictes, en particular encara que no de manera exclusiva, els relatius a la possible infracció de drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers, oa supòsits d’intromissió en els drets a l’honor, a la intimitat personal ia la imatge. En cas d’existir càrregues d’aquest tipus, els participants hauran d’advertir a l’organització enviant un correu electrònic a l’adreça contacte@panoramicgranollers.cat

L’acceptació de les bases
L’organització de festival es reserva el dret a resoldre, de la manera que consideri oportuna, qualsevol aspecte no previst en aquestes bases. En cas de desavinences insalvables amb alguna obra o autor seleccionat, el festival es reserva el dret a retirar l’obra de la programació de Panoràmic 2020. La participació en aquesta convocatòria suposa l’acceptació d’aquestes bases.


Més informació

Si teniu dubtes o necessiteu més informació, podeu contactar-nos enviant-nos un correu a contacte@panoramicgranollers.cat

Aquesta convocatòria admet tot tipus de registres fotogràfics realitzats amb qualsevol instrument: càmera convencional, Tablet, Smartphone, càmera web, escàner, ordinador, (…).