#PANORAMICRANDOM

CONVOCATÒRIA OBERTA

En la cinquena edició, el Festival Panoràmic gira al voltant dels conceptes d’incertesa, atzar i predicció. La creació artística ha estat útil en diferents moments de la humanitat perquè sempre s’ha mogut en el terreny de la incertesa, desafiant la representació de la realitat, projectant futurs possibles i escapant del determinisme de les veritats absolutes.

Ets capaç de fotografiar la incertesa? Quina imatge correspon a l’atzar? Com és visualment la predicció? Enguany us convidem a interpretar la incertesa, l’atzar, la predicció i totes aquelles circumstàncies que acompanyen el motiu del Panoràmic 2021. Busquem fotografies o microvídeos on vosaltres, els autors i les autores, hi identifiqueu l’eix temàtic del festival i ho compartiu a través del hashtag #panoramicrandom. Quin rostre posaríeu a la incertesa? Quin paisatge definiríeu com a atzar? Quin dia has fotografiat la predicció? Davant d’aquest repte, el festival us proposa el joc visual de compartir-ho a les xarxes.

Atenció! Panoràmic us convida a participar a una convocatòria molt incerta… us convidem a imaginar, crear, documentar i elaborar imatges o testimonis de la vostra incertesa, de les situacions atzaroses i de les prediccions que realitzeu o a les quals esteu sotmesos. 

Condicions de participació:

Poden participar totes les persones majors de 18 anys.
Cada participant podrà presentar tantes imatges com vulgui. Les imatges poden ser fixes i/o en moviment (durada màxima: 30 segons).
Les imatges han d’haver estat realitzades entre el 15 de març i el 30 d’agost de 2021.

Termini de rebuda dels projectes:

Els participants podran participar publicant la imatge a Instagram via story o IGTV  i etiquetar el festival: www.instagram.com/panoramicfestival/
La imatge ha d’incloure el hashtag: #panoramicrandom 

Aquesta convocatòria admet tots els tipus de registres d’imatge realitzats amb qualsevol instrument: càmera convencional, tablet, smartphone, càmera web, escàner, ordinador…

Data límit per participar a la convocatòria:
Els participants podran participar entre el 15 de març i el 30 d’agost del 2021.

Premis:
Les 10 imatges amb més likes o més reproduccions rebran un val de Filmin de 5 tickets.

Comunicació dels seleccionats:
Els noms dels seleccionats es publicaran a la web i les xarxes socials del festival.

Cessió de drets i exempció de responsabilitat:
Festival Panoràmic, en qualitat d’organitzador i promotor d’aquest premi, podrà utilitzar les imatges amb la finalitat exclusiva de promocionar i divulgar, reproduir, distribuir i comunicar públicament, en i per qualsevol mitjà, les imatges presentades, en l’àmbit nacional i internacional.

Els participants es responsabilitzen davant del Panoràmic de totes les càrregues que pugui comportar la utilització o divulgació de les seves imatges i de les que puguin derivar qualsevol tipus d’accions, reclamacions o conflictes, en particular, encara que no de manera exclusiva, les relatives a la possible infracció de drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers, o a supòsits d’intromissió en els drets a l’honor, a la intimitat personal i a la imatge. En cas d’existir càrregues d’aquest tipus, els participants hauran d’advertir a l’organització enviant un correu electrònic a l’adreça: contacte@panoramicgranollers.cat

 

Acceptació de les bases

L’organització del festival es reserva el dret a resoldre, de la manera que consideri oportuna, qualsevol aspecte no previst en aquestes bases. En cas de desavinences insalvables amb alguna obra o autor seleccionat, el festival es reserva el dret de retirar l’obra de la programació del Panoràmic 2021. 

La participació en aquesta convocatòria suposa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Més informació:
Si teniu dubtes o necessiteu més informació, podeu enviar un correu a contacte@panoramicgranollers.ca