Pablo Parra/Alicia Petrashova

  Pablo Parra Rosales (Granada, 1987)

  Fotògraf freelance granadí, llicenciat en Dret per la Universitat de Granada i tècnic de Projectes de Cooperació Internacional al Desenvolupament. Autor del projecte fotogràfic Tras la frontera: fotografías de un éxodo.

  Web

  Alicia Petrashova (Jarkov, 1993)

  Fotògrafa freelance d’origen rus, graduada en Treball Social i resident a Espanya des dels 12 anys.

  Diplomada en Fotoperiodisme i Reportatge EFTI, finalista a la beca del Festival Internacional de Fotografia Luces de la Rioja i coautora del fotollibre Última parada: libertad

  Web

  Minas de oro

  Minas de oro és la primera part d’un projecte fotogràfic conjunt de gran recorregut, que té com a objectiu explicar la història de totes aquelles persones les vides de les quals giren al voltant de l’or, la seva recerca o el comerç que se’n fa. D’aquesta manera, el Senegal i Mali es converteixen en la primera parada del projecte, amb vistes a tenir continuació en altres punts del planeta on la realitat i el futur de milers de famílies estan condicionats per aquest mineral.

  Multimèdia Hd 06:49′

  Fotografia i vídeo: Alicia Petrashova – Pablo Parra
  Edició: David Linuesa

  La Porxada Doc és una jornada de projeccions de caràcter documental, així com un espai de trobada i d’intercanvi entre els creadors audiovisuals i el públic.

   

  Dia: divendres 24 de novembre de 2017

  Horari: d’11 a 13 h i de 17 a 18.30 h

  Lloc: Sala Nau B1

   

  Entrada gratuïta