LT-MARTÍ MADAULA ESQUIROL

Artista La Tèrmica LAB

  Martí Madaula Esquirol (Sabadell, 1996)

  Actualment estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona, cursant l’últim curs. En la seva formació destaca l’estada a Manchester durant el curs 2016-2017. En l’àmbit expositiu, destaquen dues exposicions individuals: Els Altres (juny 2016, Centre Cultural La Marineta, Mollet del Vallès), Sobre trencar i refer (setembre 2016, Centre Cívic de Guinardó, Barcelona), a part d’exposicions grupals com Identical Lunch (Grosvenor Gallery, Manchester), Apertus 01 (àngels Barcelona), Academix (La Virreina Centre de la Imatge) o Post all (Galeria Esther Montoriol).

  Web

  Hàbitat

  Durant els últims dos mesos d’Erasmus a Manchester (Anglaterra), Martí Madaula Esquirol va utilitzar una càmera de vídeo com a eina per enregistrar l’espai que veia des de la finestra de la sevahabitació, un espai en construcció.

  El fet de gravar convertia un acte comú com mirar des de la finestra en quelcom més: un exercici d’observació, un acte voyeur que comportava una intromissió directa en l’espai, però sobretot en les persones que l’habitaven: els obrers. Sense ser-ne conscients, ells van esdevenir el centre d’interès, protagonistes d’un vídeo que busca construir-se a partir de capturar les complicitats i petites històries que es donen lloc en el temps de descans d’aquests personatges, ja que és en aquestes estones mortes on ens mostren les seves múltiples cares.

  Vídeo, color, sense so, 22,16′ (2016)

  Exposició LA TÈRMICA LAB
  Inauguració: dijous 23 de novembre de 2017. A les 17 h
  Visites: dijous 23: de les 16 a les 20 h; divendres 24: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; dissabte 25: de les 11 h a les 14 h – de les 16 a les 20 h; diumenge 26: de les 11 h a les 14 h.
  A l’edifici de La Tèrmica, Roca Umbert (Granollers)

  Entrada gratuïta