Exposicions

Bringing Intimacy into the Landscapes

Exposició de Riverboom

Nau Dents de Serra – Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Granollers

Del 20 d’octubre al 27 de novembre 2022

Horaris
Dijous, divendres i dissabte de 17:30 h a 20 h
Diumenge d’11 h a 13 h

“Bringing Intimacy into the Landscape”, creat pel col·lectiu Riverboom, és un projecte que ret homenatge al gran mestre del paisatge americà del segle XX: Ansel Adams.

Riverboom és una editorial i un col·lectiu artístic nascut l’any 2002 a la vora del riu Boom, a l’Afganistan. Reuneix fotògrafs, periodistes, escriptors i cineastes, tots malalts de curiositat. Riverboom és una de les realitats més fresques i irreverents de la fotografia documental contemporània.

Riverboom 

Riverboom ha estat treballant a favor de la pau mundial des de la seva seu a Vevey, Suïssa, a la vora del plàcid llac Leman. Els Riverboom són fotògrafs, cineastes, artistes gràfics, periodistes i escriptors.

Riverboom és una fàbrica d’idees, un productor i un editor. Per a clients exigents, creen campanyes visuals i construeixen una comunicació innovadora.

Riverboom publica una sèrie de llibres il·lustrats a la col·lecció “Baechtold’s Best”. Es tracta de guies fetes íntegrament amb imatges de destins poc comuns, com el Pol Nord, l’Afganistan o el Louvreland.

La col·lecció “Versus the World” oposa països com Suïssa o ciutats com Florència a la resta del món en un concurs visual. Aquests llibres existeixen en paper i tinta, així com en aplicacions per a telèfons intel·ligents.

Riverboom produeix els projectes dels seus membres, ja sigui una gira mundial de couchsurfing, una pel·lícula a Nollywood o un espectacle composat per més de 700 cartells enganxats a les parets de Florència.