VISIONATS A LA CAPELLA, BARCELONA | 28.10.2022

Comissari

Simone Azzoni

És crític d’art i professor d’art contemporani a la Universitat de Venècia. També imparteix classes de Lectura Crítica d’Imatge a l’Institut de Disseny Palladio i d’Art Contemporani al Màster d’Editorials de la Universitat de Verona. Ha comissariat nombroses exposicions d’art contemporani. És el director artístic del Grenze Photography Festival

visionat

Giovanna Catalano, Antonia Messineo i Francesca Marra

Giovanna Catalano (Reggio de Calàbria 1987) Formada com a fotògrafa professional entre Roma i Reggio Calàbria amb Lina Pallotta, Filippo Romani, Massimo Mastorillo, Chiara Capodici, Fiorenza Pinna Luigi Saggese, Marco Olivotto, Antonio Manta, Francesco Marzoli. Portfolio Finalist Italy-Fiaf 2015. Especialitzat en recerca fotogràfica i representació narrativa del territori.

Antonia Messineo (Reggio de Calàbria 1992) És una fotògrafa autònoma establerta a Calàbria, apassionada per les tècniques d’impressió antigues i la fotografia analògica. Es va formar seguint diversos cursos amb estil editorial i assistint a l’Escola de Fotografia Romana el 2013.

Francesca Marra (Reggio de Calàbria 1986) Es va formar seguint diversos cursos i cursant dos anys de màster a l’Escola Romana de Fotografia. Alguns dels seus professors i punts de referència: Lina Pallotta, Massimo Mastorillo, Monika Bulaj, Filippo Romano, Augusto Pieroni, Marco Olivotto, Alessandro Mallamaci, Francesco Marzoli. Viu a Verona i col·labora amb les revistes D’ars Magazine i Artribune i amb el Ministeri d’Educació realitzant tallers d’educació en llengua de fotografia. Va exposar en exposicions personals i col·lectives nacionals i internacionals. És co-creador del Festival Grenze-Arsenali Photographic.

visionat

Isacco Emiliani

Isacco Emiliani nascut a Faenza el 1991, és un fotògraf que treballa en projectes a llarg termini que expliquen històries de llocs salvatges i de la gent que hi viu, abordant temes antropològics, ambientals i de conservació.

visionat

Yvonne De Rosa

Yvonne De Rosa es va graduar en Ciències Polítiques, poc després es va traslladar a Londres, on va obtenir un PG en fotografia a Central Saint Martins i després un màster en fotoperiodisme al London College of Communication. A Nàpols l’any 2016 va fundar Magazzini Photo de la qual n’és la directora artística.