Teemu Mäki

TEEMU MÄKI

Participa a l’exposició col·lectiva L’ALTRE UBIC. MIGRACIONS DEL COS FRAGMENTAT amb el projecte How Many Genders Are There?

És artista, escriptor, director de teatre / cinema i investigador, amb seu a Hèlsinki. (Doctor en Belles arts, Acadèmia Finlandesa de Belles arts 2005).
Des de 1990 ha estat un artista independent, excepte en els anys 2008-2013, quan va ser professor de Belles arts en la Universitat de Aalto. També és actiu en recerca artística com a investigador, professor i teòric. És president de l’Associació d’Artistes de Finlàndia.

Mäki descriu el seu treball així: Treball en els camps de l’art, la filosofia i la política per qualsevol mitjà necessari. Els resultats solen ser algun tipus d’art visual, literatura, teatre, cinema o teoria. Per a mi, l’art és la forma més flexible, versàtil i holística de filosofia i política.

Mäki ha realitzat 57 exposicions individuals, participat en més de 200 espectacles de grup, escrit vuit llibres i dirigit i escrit nombroses obres de teatre, pel·lícules i òperes.

teemumaki.com